Over Marc van der Heijden

In 1993 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb ik in Oss in loondienst ervaring opgedaan. Vanaf 2001 heb ik als maatschapslid gewerkt in een groepspraktijk in Veenendaal. Gedurende deze periode heb altijd gezocht naar een betere uitkomst voor mijn patiënten. Deze betere uitkomst heb ik als eerst gezocht in het wetenschappelijk onderzoek door de opleiding bewegingswetenschappen te doen aan de Katholieke Universteit Nijmegen. Pas later in mijn loopbaan heb de cursus manipulaties aan de Internationale Academy voor Osteopathie gevolgd. Daar is het enthousiasme van de leraren op me overgeslagen en heb ik besloten de volledige opleiding tot osteopaat te gaan volgen. Sinds 2010 ben ik volledig werkzaam als osteopaat. Vanaf 2013 werk ik als zelfstandig osteopaat in gezondheidscentrum Bruijst in Oss. Daarnaast huur ik als eenling ruimtes in meerdere gezondheidscentra. Na wat omzwervingen via Schijndel en Vught werk ik nu nog op de NCB-Laan in Veghel en in het Medisch Centrum Liempde.

 

Naast mijn werk als osteopaat heb ik samen met Ilse Gabriels mijn handen vol aan het opvoeden van 3 dochters en een zoon. Zonder sport kan ik niet door het leven, ik doe dan ook aan tafeltennis en mountain bike, daarnaast ben ik trainer/coach bij de plaatselijke voetbalclub. Ik zie mezelf als een sociaal mens en heb ik het liefst veel mensen om me heen.  

 

Ik ben lid van het NVO (www.osteopathie.nl) en ben geregisteerd in het Nederlands Register voor Osteopathie. www.osteopathie-nro.nl.