Klantervaringen

Mijn dochter van 8 had al maanden hoofdpijn. Na 2 behandelinge is haar hoofdpijn helemaal weg. Marc is rustig, neemt de tijd en geeft duidelijk aan wat hij voelt en of hij kan helpen. Mijn dochter vond de behandeling ook niet vervelend. Blij dat we geweest zijn.

- Nadieh

Recent een keer bij Motio osteopathie in Oss geweest met mijn nu 9 weken oude zoontje. Mijn zoontje had last van reflux en krampjes. Door de behandeling is het spugen veel minder geworden, ook zijn buikje voelt na de bahandeling weer rustiger. Daarnaast is Marc een aardige man die ons zoontje lief benaderd heeft

- Anne

Mijn Dochter van 13 had al langere tijd last van oorpijn. Na een bezoek aan huisarts en K.N.O. arts kwam er niets uit. Na een tip contact gezocht met motio-osteopathie. Na 1 behandeling was mijn dochter van haar oorpijn af. Ik kan motio-osteopathie zeker aanraden.

- Mandy

Wij zijn verwonderd over het resultaat van de behandeling door Marc van der Heijden. Mijn zoon van 7 jaar had slaapproblemen door overprikkeling, lag vaak een uur wakker en was daardoor erg moe overdag. Na 2 behandelingen slaapt hij in zonder problemen. We zijn uiteraard heel blij met dit resultaat en kunnen een behandeling bij Marc dan ook van harte aanbevelen.

- krista

9 maanden na een val van de trap had ik nog steeds last van mijn stuitje. Niet bepaald een plek waar je gerust iets aan laat doen, maar ik ben blij dat ik me hier overheen heb gezet. Marc heeft een rustige en prettige persoonlijkheid, waardoor de behandeling al snel niet raar voelt. En tijdens de maar 3 benodigde behandelingen is de genezing zo snel in gang gezet dat ik nu al (na 3 weken) zo goed als pijnvrij ben.

- Carola

Ik kwam in 2014 bij Marc met oprispingen van de maag. Ik gebruik daarvoor medicijnen, Nexium 40, en deze hadden niet altijd het gewenste resultaat. Na een ( zachte)  behandeling bij mijn maag werden mijn klachten al snel minder. Na zes behandelingen heb ik veel minder klachten en gebruik nauwelijks nog medicijnen, echt geweldig!

Marc heeft een rustige uitstraling, stelt veel vragen en luistert goed naar je.

- Caspar van Looveren

Ik kwam bij Marc met evenwichtsstoornissen.  Daarbij had ik last van duizeligheid voortkomend uit een foutieve ademhaling.

Na een ( zachte)  behandeling bij mijn hoofd en een bepaald knooppunt in mijn buik waren mijn klachten voor 75% verdwenen, direct al toen ik naar buiten liep, het voelde als een wonder..

Na drie behandelingen ben ik helemaal klachten vrij, echt geweldig!

Marc heeft een rustige uitstraling, luistert goed naar je verhaal, een prettige man.

- Eline

Erg goede ervaring met Motio-Osteopathie. Bij 21 weken zwangerschap kreeg ik bekkenklachten, toen ik belde kon ik meteen dezelfde dag nog terecht. Al na 1 keer waren mijn klachten bijna over. Na de tweede keer helemaal geen last meer. Super!

- Evy van Laarhoven

Bij onze dochter zeer veel hulp aan gehad. Na de 1e behandeling al verbetering! Zeker een aanrader ☺️

- Lincy en Han

Met een al langer bestaande pijn aan de achterkant van mijn bovenbeen, kwam ik bij Motio-Osteopathie terecht. Na 5 behandelingen is de klacht nagenoeg verdwenen. Rustige behandeling. De praktijk is goed te vinden, parkeergelegenheid genoeg.

- Annet Blok